SerieAllsvenskan
ArenaTele2 Arena
Matchdatumlör 23 okt. 2021 13:00

Djurgården upp i topp efter seger mot Kalmar FF

Djurgården är nu serieledare i Allsvenskan efter seger, 3-2 (3-0), hemma mot Kalmar FF. Djurgården leder serien tre poäng före Malmö. Malmö har dock en match mindre spelad. Kalmar FF ligger på sjunde plats i tabellen.

Djurgården fick en bra start på matchen. Edward Chifuya gjorde målet framspelad av Nicklas Bärkroth, redan i 15:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 24:e minuten, genom Hjalmar Ekdal på pass av Magnus Eriksson.

Djurgården ökade ledningen till 3-0 i 35:e minuten, genom Emmanuel Banda. Direkt efter pausen slog Jonathan Ring till och reducerade åt Kalmar FF.

I 60:e minuten reducerade Kalmar FF:s Isak Jansson på nytt. 3-2-målet blev matchens sista. Men mer än så orkade laget inte med.

Djurgården tar sig an IFK Göteborg i nästa match borta torsdag 28 oktober 19.00. Kalmar FF möter Varberg hemma onsdag 27 oktober 19.00.