SerieAllsvenskan
ArenaTele2 Arena
Matchdatumons 22 sep. 2021 17:00

Djurgården besegrade Degerfors och toppar nu tabellen

Segern mot Degerfors på hemmaplan innebär att Djurgården nu är serieledare i Allsvenskan, en poäng före AIK. AIK har dock en match mindre spelad. Djurgården vann med 3-2 (2-0). Degerfors ligger på 13:e plats i tabellen.

Segermålet för Djurgården stod Haris Radetinac för efter 74 minuter.

Djurgården gjorde första målet. Hjalmar Ekdal gjorde målet på pass av Elliot Käck, redan i 13:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 38:e minuten, genom Magnus Eriksson framspelad av Nicklas Bärkroth. Direkt efter pausen gjorde Nikola Djurdjic mål och reducerade åt Degerfors.

I 71:a minuten kvitterade Nikola Djurdjic för Degerfors framspelad av Johan Bertilsson.

I den 74:e minuten avgjorde Haris Radetinac matchen på pass av Joel Asoro. 3-2-målet blev matchens sista.

I den 90:e minuten fick Degerfors Adam Carlén utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Djurgården tar sig an Östersund i nästa match borta söndag 26 september 15.00. Degerfors möter AIK hemma måndag 27 september 19.00.