ArenaStora Valla
Matchdatumlör 18 sep. 2021 13:00

Om matchen

Sirius fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Sirius nu fått igång spelet. På lördagen mötte laget Degerfors på Stora Valla i Allsvenskan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Sirius blev 2-1 (1-0).

Sirius tog en tidig ledning. Nahom Girmai slog till framspelad av Adam Ståhl, redan i 17:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Christian Kouakou ökade Sirius ledning på pass av Laorent Shabani med knappa kvarten kvar.

Reduceringen till 1-2 kom i 90:e minuten, när Johan Bertilsson gjorde mål för Degerfors. Mer än så blev det dock inte för Degerfors.

Det här betyder att Degerfors ligger kvar på 13:e plats i tabellen, och Sirius på nionde plats.

På onsdag 22 september 19.00 spelar Degerfors borta mot Djurgården, och Sirius hemma mot IFK Norrköping.