SerieAllsvenskan
ArenaJämtkraft Arena
Matchdatumsön 15 aug. 2021 15:30

Isak Bergmann Jóhannesson och Christoffer Nyman avgjorde borta mot Östersund

Det blev en uddamålsseger för IFK Norrköping i matchen mot Östersund i Allsvenskan på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0) borta på Jämtkraft Arena. Segermålet för IFK Norrköping stod Christoffer Nyman för efter 74 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till IFK Norrköping tog ledningen i 27:e minuten, genom Isak Bergmann Jóhannesson framspelad av Samuel Adegbenro. I 69:e minuten slog Sebastian Karlsson Grach till, och kvitterade för Östersund.

I 74:e minuten avgjorde Christoffer Nyman matchen. 1-2-målet blev matchens sista.

IFK Norrköping ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Östersund är på 16:e och sista plats.

Östersund tar sig an Kalmar FF i nästa match hemma måndag 23 augusti 19.00. IFK Norrköping möter Halmstad borta söndag 22 augusti 15.00.