SerieAllsvenskan
ArenaTele2 Arena
Matchdatumsön 25 juli 2021 15:30

Hammarby fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Hammarby nu fått igång spelet. På söndagen mötte laget IFK Norrköping på Tele2 Arena i Allsvenskan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot IFK Norrköping blev 2-1 (1-1).

Björn Paulsen stod för Hammarbys avgörande mål efter 83 minuter.

IFK Norrköping startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Samuel Adegbenro till på pass av Ari Freyr Skúlason.

Hammarby kvitterade till 1-1 i 26:e minuten, genom Gustav Ludwigson framspelad av Astrit Selmani. Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Björn Paulsen. Därmed hade laget vänt matchen. 2-1-målet blev matchens sista.

Hammarbys nya tabellposition är fjärde plats, medan IFK Norrköping är på sjätte plats.

I nästa omgång har Hammarby Östersund borta på Jämtkraft Arena, söndag 1 augusti 17.30. IFK Norrköping spelar borta mot IFK Göteborg måndag 2 augusti 19.00.