Klubberbjudande - FAQ
Vad kostar det att ha en matchsida?
Det kostar inget.

Är det svårt att rapportera?
Nej. En missuppfattning är att man skall vara duktig journalist för att kunna rapportera en match. Vår erfarenhet är att det viktigaste är att tycka det är kul och att brinna för laget. Avsikten är inte att det skall göras en ofärgad korrekt rapportering från matchen. Rapportören och besökarna på sidan har samma önskan – önskan att laget skall vinna.

Följande möjligheter finns för att rapportera:
- textrapportering
- mål-för-mål-rapportering via dator eller via mobiltelefon
- webb-radio
- webb-TV

Vad förväntas vi som klubb att göra?
Upplägget kring matchsidorna är enkelt. Har klubben bara en eller ett par personer som vill rapportera från lagets matcher så är det så gott som klart. Utöver detta krävs bara att tjänsten marknadsförs på klubbens hemsida.

Vad behöver göras på Klubbens hemsida?
Klubben länkar till matchsidorna. För att detta skall vara så enkelt som möjligt tillhandahåller everysport.com en "puff" som kan läggas upp på hemsidan. Puffen läggs upp en gång och sedan uppdateras den per automatik så att den alltid länkar till senast spelade match och till kommande match. Dessutom ligger matchresultaten liveuppdaterade i puffen när laget spelar.

Hur kommer vi igång?
1. Vi sätter upp lagets matchsida – Följande skickas till everysport.com: En logotyp, en bild på lagets tröja (så vi kan skapa en tröja till avatarerna), lagets färg samt veta vem som skall vara kontaktperson och vad denne har för e-postadress. Resten tar vi hand om.
2. börja rapportera - Kontaktpersonen får tillgång till ett administrationsgränssnitt. Här kan kontaktpersonen antingen rapportera själv eller dela ut rättigheter till andra att rapportera.