Om everysport.com
Social media och sport – Vår erfarenhet av att leverera sportrelaterade tjänster har lett till många nya idéer inte minst för Internet och mobilen. Utifrån dessa idéer har vi lanserat everysport.com. Häng med du också!

Resultat och LIVE - På everysport.com kan du hålla koll på alla resultat och även följa matcher LIVE tillsammans med andra sportintresserade. Matcherna rapporteras av klubbarna själva och varje lag har en egen Matchsida. Du som medlem kan också rapportera från matcher. De officiella resultaten och tabellerna kommer från Everysport Media Groups affärsområde Everysport Mediaservices.

Det sociala - Sport är roligast att följa om man kan dela med sig av upplevelsen tillsammans med andra. På everysport.com kan du skapa din egen personliga sportprofil, delta i diskussioner, tippa matcher, skapa grupper och mycket annat skoj! Logga in, bjud in dina vänner, lägg upp dina favoritlag och sen är det bara att köra på! Har du en smartphone så kan du följa matcher, delta i diskussionerna och ha full koll på dina lag via vår mobila sida.

Fair Play – Vi som sportnördar gillar tuffa tag och passionen kring sporten, men precis som på planen så är Fair Play viktigt för oss. Personliga påhopp, kränkningar och hån mot andra medlemmar accepterar vi inte. Heja fram ditt lag och dela med dig med dina åsikter på rätt sätt så blir det trevligast för alla!

Du är viktig för oss – everysport.com skulle inte vara något utan våra besökare och klubbar. Vi utvecklar och förbättrar sajten konstant och vill att just du skall vara nöjd. Har du synpunkter eller önskemål så vill vi mer än gärna ta del av detta. På vår Facebook sida kan du följa utvecklingen och göra din röst hörd. Tack på förhand!

Vi ger tillbaka till sporten – Vi vill gärna att din klubb också får en egen Matchsida. Det tar inte lång tid att komma igång och klubben får en Matchsida i klubbens färger där supportrar och andra intresserade kan diskutera matchen innan, under och efter. Förutom att engagemanget kring klubben ökar så leder det också till nya intäkter för klubben. Everysport.com finansieras genom annonser och tjänster.

Everysport.com och Everysport Mediaservices är en del av Everysport Media Group AB. Everysport Mediaservices har levererat resultat, tabeller och andra sportrelaterade tjänster till media i över 15 år. Vill du veta mer om ESMG så finns det ytterligare information på esmg.se.
Utgivaren ansvarar inte för innehållet nedan.
Facebook